Технологичният напредък несъмнено променя и начина, по който обзавеждаме домовете си в днешно време. Технологиите са неизменна част от живота и подобряват значително удобството, включително и в домашна обстановка, като превръщат дома в удобно, модерно и функционално място.

В онлайн магазин Мистър Бриколаж се предлагат продукти за дома и градината, осигуряващи интелигентни решения за създаване на максимален комфорт и модерен интериор и екстериор.

Ако сте домашни майстори и търсите умни решения за вашия дом, може да разгледате някои от следващите предложения в следните направление, споделят от екипа на Mr.Bricolage.

Интелигентни решения за вътрешното пространство

В каталога на онлайн магазин Мистър Бриколаж ще откриете голямо разнообразие от артикули в следните направления:

  1. Осветление
    Чрез смарт системите за осветление, можете да забравите за неподходящия интензитет на светлината и неудобството при употребата, защото те позволяват отличен контрол чрез мобилно или друго устройство. Те внасят удобство, а благодарение на съвременната LED технология, са много по-икономични и имат по-дълъг живот, напомнят от Мистър Бриколаж.
  2. Отопление и охлаждане
    Можете да контролирате температурата в дома си с лекота. Достатъчно е само да се доверите на интелигентно решение от Мистър Бриколаж. Изберете системи за отопление и охлаждане с Wi-Fi връзка и задайте желаните команди от смартфона си, дори когато не се намирате вкъщи.
  3. Сигурност 
    Чрез иновативните системи за видеонаблюдение ще знаете какво се случва във вашето жилище по всяко време на денонощието. Те разполагат с интуитивен и лесен за използване интерфейс, множество функции и отговарят за сигурността.
    Чрез тези смарт системи и устройства можете да внесете максимален комфорт в дома и да си гарантирате лесно управление и автоматизация на редица процеси. Разгледайте брошурите и каталога на Мистър Бриколаж и открийте най-умния вариант за вашето жилище.

Интелигентни решения за градината

Един от най-големите проблеми в градините, особено ако откритите площи служат за отглеждане на различни растения, като цветя, храстчета, дръвчета, плодове, зеленчуци и подправки, е поливането. Отнема много време, създава ежедневна заетост и понякога може да бъде несъвместимо с натоварения начин на живот и множеството отговорности, споделят от Мистър Бриколаж.

За щастие обаче съществуват някои интелигентни решения в Мистър Бриколаж, които ще ви улеснят значително. Чрез автоматичните системи за поливане ще удовлетворявате нуждите на растенията, без това да засяга начинът ви на живот.

Чрез капковото и подземното напояване отглеждането на растения става все по-лесно, а тези интелигентни решения се вписват отлично към модерното обзавеждане на външните площи, коментират от Мистър Бриколаж.